Transformatiereizen

Ontdek je innerlijke kracht en transformeer jezelf op een unieke locatie

Wil jij in een hele korte tijd, grote stappen maken? In mijn transformatiereizen kan dat. Je werkt aan persoonlijke en professionele ontwikkeling vanuit een inspirerende omgeving. 

Herken je dit?

Als drukke professional ben je op zoek naar praktische tools en inzichten om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien

Je vind het lastig om tijd vrij te maken voor persoonlijke groei en ontwikkeling, maar weet dat het nodig is

Je merkt dat je vastzit in je huidige manier van denken en handelen en zoekt naar een snelle en effectieve manier om daaruit te breken

Je hebt behoefte aan een inspirerende omgeving waarin je kunt werken aan zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling

Je wilt meer inzicht krijgen in je eigen persoonlijkheid, gedrag en drijfveren en die van je omgeving

Je comfortzone verlaten is de eerste stap naar groei en succes

Zagora Desert in Marokko

Deze vijfdaagse transformatiereis is speciaal ontworpen voor leidinggevenden die willen werken aan hun persoonlijke leiderschapsvaardigheden.

Tijdens deze reis staan de uitdagingen waar je als leidinggevende tegenaan loopt centraal. Je wordt voorzien van waardevolle tips, adviezen en tools om deze uitdagingen aan te pakken.

Na afloop van de reis ontvang je een plan van aanpak waarmee je het geleerde in de praktijk kunt brengen en borgen.

 

Spanje of Frankrijk met paarden

De insteek van deze vijfdaagse transformatiereis is hetzelfde als de reis naar Marokko. In de transformatiereizen naar Frankrijk en Spanje werken we met paarden.

Door te werken met paarden leer je om op een authentieke en effectieve manier te communiceren en in verbinding te zijn met anderen.

Paarden spiegelen je als het ware je gedrag en emoties terug, zonder oordeel en zonder verborgen agenda. Dit geeft je de mogelijkheid om te reflecteren op je eigen handelen en bewust te worden van eventuele blokkades of belemmerende overtuigingen. Dit kan je helpen om effectiever te communiceren, beter leiding te geven en meer in verbinding te staan met jezelf en anderen.

Transformation isn’t about improving.
It’s about rethinking.

Malcolm Gladwell

De unieke reizen van Soulution, naar de prachtige Zagora woestijn in Marokko en een de locaties in Frankrijk en Spanje met paarden, zijn ontworpen om jou te helpen je volledige potentieel te bereiken.

Met de focus op persoonlijke groei en ontwikkeling, word je uitgedaagd om uit je comfortzone te stappen en nieuwe vaardigheden te leren die je kunt toepassen in je dagelijkse leven.

En dat is nog niet alles. Er is ook een transformatiereis waarbij je volledig kunt ontstressen en ontspannen. Deze reis is ontworpen om je te helpen los te laten wat je niet langer dient en je innerlijke kracht te vinden. Of je nu op zoek bent naar meer rust en balans in je leven of een doorbraak wilt bereiken op persoonlijk vlak, onze transformatiereis zal je helpen je doelen te bereiken.

Er is weer plek vanaf 2024

Klaar om de kracht van persoonlijke groei en ontwikkeling te ontdekken tijdens onze transformatiereizen?

Schrijf je dan nu in en bereid je voor op een ervaring die je voor altijd zal veranderen

Wat anderen zeggen

Lorem ipsum dolor amet consec tetur adipiscing elit eiusmod tempor incididunt labore dolore magna alirua enim.

John Doe

Lorem ipsum dolor amet consec tetur adipiscing elit eiusmod tempor incididunt labore dolore magna alirua enim.

Anna Bel

Lorem ipsum dolor amet consec tetur adipiscing elit eiusmod tempor incididunt labore dolore magna alirua enim.

Frans Duits