Over mij

Wie?

Wie? Dit vind ik altijd zo’n mooie vraag & tegelijkertijd zo’n moeilijke vraag. Welke aspecten van mezelf ga ik hier weergeven, terwijl er tegelijkertijd nog zoveel meer zijn? 

Laat ik beginnen met dat Soulution Organisatieontwikkeling ontstaan is uit mijn hartsverlangen van betekenis te kunnen zijn ten behoeve van optimale bedrijfsinrichting. Hieraan bijdragen, daar word ik simpelweg heel blij van!

Ik hou ervan om uit te dagen, om te onderzoeken, om helderheid te brengen, om bestaande structuren aan te passen, of geheel nieuwe structuren op te bouwen. Ik hou ervan om mensen te helpen groeien tot hun meest, mooie, optimale staat van aanwezig zijn. Ik hou ervan om de magie te zien gebeuren wanneer ik hierin faciliteer. Ik hou ervan om concrete doelen te behalen. Ik hou ervan om optimale samenwerking te realiseren. Ik hou ervan om elke dag vanuit mijn passie te mogen werken en hierdoor bij te dragen aan buitengewone & exceptionele resultaten!

Ik word er blij van wanneer ik op zowel individueel-, team-, als organisatieniveau mijn handen uit de mouwen mag steken. Ik word er blij van dat ik mijn jaren ervaring als leidinggevende, trainer, coach in een hoeveelheid aan organisaties nu praktisch in kan zetten ten behoeve van ontwikkelvraagstukken. Ik word er blij van wanneer ik anderen kan helpen om de beoogde veranderingen te realiseren. Ik word er blij van om een footprint achter te laten waar de organisatie nog jaaaaaaren mee door kan! En, last but not least, ik word er blij van om dit allemaal te doen met de trainers en coaches gelieerd aan Soulution Organisatieontwikkeling.

Wat anderen zeggen over mij

Lorem ipsum dolor amet consec tetur adipiscing elit eiusmod tempor incididunt labore dolore magna alirua enim.

John Doe

Lorem ipsum dolor amet consec tetur adipiscing elit eiusmod tempor incididunt labore dolore magna alirua enim.

Anna Bel

Lorem ipsum dolor amet consec tetur adipiscing elit eiusmod tempor incididunt labore dolore magna alirua enim.

Frans Duits

Wil je weten wat ik voor jou en je organisatie kan betekenen?

Maak dan via onderstaande knop direct een afspraak voor een gratis Strategiegesprek. Ik dit gesprek bekijken we samen de mogelijkheden om jouw organisatie naar en hoger niveau te tillen.